Meny Lukk

Full pott for Henger1 og Ifor Williams under Båt & Caravan 2019

Andre helgen i mars gikk Båt og Caravan 2019 av stabelen i Ålesund sin storstue, Sparebanken Møre Arena. Blant 7500 kvadratmeter med båt, campingvogner og bobiler var Henger1 tilstede sammen med representant fra Ifor Williams og egen stand på hele 300 kvadratmeter.

For oss som er lokale er det viktig å være tilstede. Det er mange hengere fra Ifor Williams som passer bak en bobil ivrer Eldar Kurseth fra Henger1 AS, biltransporter, skaphenger, varehenger – ja masse!

Tilhengerbedriften som holder til ved Puskhola i Ålesund rett ved ferdselsåren som går til ferjeleiet mot Sykkylven opplever stadig vekst i sitt lokalmarked. I tillegg til Ifor Williams har også Henger1 hengere fra Tysse, Svela og Tredal. Henger1 er blant de største forhandlerne til Ifor Williams i Norge og vil i tiden fremover satse for å ta nye steg i tilhengermarkedet. Jeg synes det er artig å jobbe med produktene fra Ifor Williams, jeg har tro på de og jeg vet hva merket står for, kvalitet, holdbarhet og sikkerhet i ypperste klasse