Meny Lukk

Norges første eier av Ifor Williams HBX Hestehenger

Fredag ble den aller første Ifor Williams HBX levert ut til kunde, og Ole Jørgen Sigvartsen og Jeanette Sletli Trontveit fra Løten kunne endelig stolt hekte det nye flaggskipet fra Ifor Williams på bilen som aller første i Norge.

Dette har vi ventet lenge på og nå gleder vi oss veldig til å få tatt den i bruk, sier Ole Jørgen og Jeanette, som under overrekkelsen hadde med seg lille Julianne på 11 mnd.  

Etter lanseringen av HBX-serien har vi merket bra pågang rundt våre hestehengere og i disse tider rulles de første hengerne av denne nye serien ut til lager og kunder hos vårt forhandlernett, forteller Kim Brandsnes hos Ifor Williams Norge AS.

Det er ikke første hengeren fra Ifor Williams som Sigvartsen handler, jeg har flere hengere og for meg så er kvaliteten, brukervennligheten og påliteligheten viktig, vi bestemte oss fort etter den nye hestehengeren ble lansert at denne skulle vi ha. Tidligere har vi hatt HB511, men vi valgte å skifte denne ut nå når den nye kom, sier Sigvartsen.

Vi er opptatt av å ha det ordentlig og med de stilige glasspanelene og fronten i svart, valgte vi svarte aluminiumsfelger, det skal jo stå litt i stil forteller Jeanette. Jeanette har dølahest som hun rir både dressur og sprang med, når hun har tid legger hun mye av turene inn i skog og mark. Vi har hele tiden vært fornøyd med hestehengerne fra Ifor Williams, hesten føler seg trygg og det er viktig for oss hesteeiere.

Se og les mer om Ifor Williams sin nye HBX-serie med hestehengere her