Meny Lukk

Norwegian Horse Festival – En verden for hesteelskere!

Torsdag 21 – 24. februar gikk Norwegian Horse Festival 2019 for første gang av stabelen i Norges Varemesse på Lillestrøm, en videreføring av Arctic Equestrian Games (AEG) og vi kan trygt si at denne ble en suksess.

Med hele to innendørs konkurransebaner, den største med mål på utrolige 33×86 meter, 3 oppvarmingsbaner og 400 hestebokser innendørs, ble det lagt godt til rette for konkurranser og show for alle og enhver.

Se video fra Norwegian Horse Festival 2019

Det var et stjernespekket program som ventet publikum under NHF. Den svenske topprytteren Peder Fredricson gikk bokstavelig all in på Norwegian Horse Festival, for med seg til Norge hadde han blant annet med OL-sølvhesten H&M All In. Broren Jens Fredricson, fremadstormende Irma Karlsson og verdenscup-vinner fra Oslo, Douglas Lindelöw, utgjorde også en del av den hestefrelste svenske troppen som opptok publikum og tilreisende.

Blant de andre store navnene som var tilstede har vi “hestehvisker” Monty Roberts, den spanske OL-rytteren, og førsterytter hos Helgstrand Dressage, Severo Jurado López, Märtha Louise og Geir Gulliksen.

I tillegg var over 100 utstillere representert fordelt på 10 000 m2 stort messeområde.

Ifor Williams Norge hadde med seg forhandlere fra hele landet og stilte ut Eventa L med bodel, HB og nylanseringen HBX som ble svært populære blant publikum.

Lørdag tok også den finske importøren av Ifor Williams, Trailer Agent Finland Oy Ab turen innom NHF.