Meny Lukk

Ifor Williams lanserer neste generasjon hestehengere!

Storbritannias største tilhengerprodusent Ifor Williams har lansert en helt ny serie av hestehengere.

Serien ble avduket hos Ifor Williams Trailers ved den offisielle åpningen av deres nye fabrikk i Sandycroft, Wales, hvor også over 300 distributører fra hele verden var samlet for å feire Ifor Williams Trailers sitt 60-årsjubileum.

De slanke linjene til det nye flaggskipet HBX er inspirert av bilindustrien. HBX har en elegant og aerodynamisk stil med tonede glasspaneler i svart hele veien. De fargede sidevinduene over ytterdøren og frontrampen kan åpnes for god luftstrøm gjennom hengeren. Det elegante taket kjenner vi igjen fra den lekre designen på nye Range Rover

Sidene, gulvet og rampene er bygget opp med slitesterk og vedlikeholdsvennlig aluminiumsplank. Denne lette strukturen gir rene, moderne linjer. Hestehengeren er lett å trekke, uten at det går utover den unike styrken og kvaliteten Ifor Williams tilhengere er så godt kjent for.

En ny funksjon er at denne serien leveres med toveis rampe bak som standard. I tillegg til vanlig rampe, kan den også åpnes som en hel dør. Det gir økt sikkerhet og valgfrihet ved lasting av hengeren.

Tilhengeren leveres med god polstring på innsiden, samt flere høydeinnstillinger i bom som standard.

Alle HBX hestehengere leveres med en skinne mellom tak og glass. Der kan man på et par minutter montere opp det elegante forteltet som er designet til hengeren. Forteltet er et komfortabelt oppholdssted på turer, stevner og arrangement.

HBX hestehengere leveres i fargene svart, rød eller sølv.

Den nye serien har gjennomgått en langvarig og tøff testperiode med streng kvalitetskontroll ute på testbanen som de største bilprodusentene bruker, Warwickshire ved Birmingham. Det er ingen tilfeldighet at sikkerhet er noe Ifor Williams setter i første rekke ved utvikling av nye modeller. Ifor Williams stiller ut blant annet HBX på sin stand under Norwegian Horse Festival som arrangeres på Norges Varemesse på Lillestrøm fra torsdag 21. til søndag 24. februar 2019.

Les mer og se flere bilder av Ifor Williams HBX hestehengere her