Meny Lukk

A-K Maskiner AS på Vinstra klare for nye høyder med Ifor Williams i Gudbrandsdalen

Nylig gjennomførte de ansatte hos A-K Maskiner AS på Vinstra, Ifor Williams sitt prestisjetunge Akademi for opplæring til å bli autorisert Ifor Williams forhandler.

Vi har et spennende marked å jobbe med og her i Gudbrandsdalen er det absolutt potensiale, sier Ola Opsahl hos A-K Maskiner AS avd. Vinstra.

Vi har helt siden 2016 da A-K Maskiner AS ble forhandler av Ifor Williams hatt fokus på tilhengermerket, men nå satser vi med intern opplæring fordi vi har trua på et kvalitetsmerke her i dalen og vi vil sørge for å ha en utstilling ute på plassen her, ivrer Opsahl.

Ifor Williams har et bredt produktutvalg for både spesialtransport av ulike typer maskiner, livdyr, hester, samt masse og gods. Hengerne leveres i flere vektklasser og med flere dekkdimensjoner, men de er i stor grad standardisert på komponentnivå med for eksempel samme aksler, hjullagre, drag etc. Dette gjør det enkelt med deleforsyning og oppfølging. Dette er midt i blinken for våre kunder forteller Ola, vi har et godt salgsteam, delelager og et verksted som utfører service og reparasjoner.

A-K Maskiner på Vinstra skal i samarbeid med Ifor Williams og flere leverandører arrangere «Teamdager» på Vinstra Motorsportarena 14.-15. juni med aktiviteter for store og små.

Dette blir det første arrangementet som arrangeres på det nyanlagte motorsportarenaen som blir et nasjonalt anlegg for flere grener innen motorsport.

HØSTKAMPANJE

Få med proff-presenning ved kjøp av universalhenger til verdi 7.000,-